Maaradio.fi

VAIN VALHE TARVITSEE SUOJELUA, TOTUUS EI.
×

Virhe

Could not load feed: http://21stcenturywire.com/feed

 

 

Jokainen on nähnyt kuinka läntinen valtamedia, sen omistava oligarkinen rahoituseliitti ja siionistinen globaali pankkimafia oli tarkasti käsikirjoittanut ja pedannut Hillary Clintonin valinnan USA:n 45:ksi presidentiksi. Monelle oli kuitenkin suuri yllätys, ettei näin tapahtunutkaan.

 

Tiedossa oli että sähköinen äänestysjärjestelmä GEMS oli jälleen manipuloitu ja tällä kertaa nimenomaan Clintonin hyväksi. Äänestyksen yllättävän lopputuloksen syy on jäänyt kuitenkin mysteeriksi. Entinen tutkiva CIA -virkamies Robert Steele on tarjonnut tähän mysteeriin selityksen ja kenties paljastanut Yhdysvaltain 2016 presidentinvaalien lopputuloksen todellisen syyn. Steele on sanonut, että Donald Trump tuli valituksi presidentiksi vahingossa.

 

Stanfordin yliopiston tutkimuksen mukaan Hillary Clinton ja DNC (Democratic National Committee) varastivat 13 esivaalia demokraattiehdokas Bernie Sandersilta manipuloimalla sähköistä äänestysjärjestelmää. Sama menetelmä oli DNC:n käytössä myös Clintonin ja Trumpin välisessä mittelössä.

 

Demokraattien kannalta ikävän yllättävä käänne syntyi vaalien aivan loppusuoralla, kun Hillary Clinton alkoi syyttämään valheellisesti Venäjää puuttumisesta Yhdysvaltain vaaleihin. Tämä aiheutti huolen, että Venäjä häkkäisi sähköiseen äänten laskentajärjästelmään, mikä puolestaan sai aikaan sen että sähköinen äänestäminen keskeytettiin laajalti. Yllättävä siirtyminen perinteiseen "paperilippu-äänestykseen" kesken äänestysprosessin todennäköisesti pilasi demokraattien ajaman äänten peukaloinnin sähköisesti.

 

Steele on sanonut: "Venäläiset eivät häkänneet äänestysprosessiin. Siihen häkkäsi Hillary Clinton ja hävisi."

 

USA:ssa on tapahtunut vasta-vallankaappaus

 

Robert Steele:

 

- Meillä on tapahtunut USA:ssa vasta-vallankaappaus. Olemme menestyksekkäästi kukistaneet vallankaappausyrityksen, jota johtivat Wall Street, Hillary Clinton ja John Brennan (CIA -johtaja).

 

Toimiessaan CIA:ssa Robert Steelellä oli merkittävä rooli nimenomaan cyber-sodassa, cyber-tiedustelussa ja häkkäämisessä. Hänellä on ollut 30 vuoden mittainen vahva edustus häkkäys-yhteisössä.

 

- Tiedän mistä puhun. DNC vuoti tiedot, sinne ei häkätty. Julian Assange (Wikileaks), William Binney (NSA), suurlähettiläs Craig Murray, minä, Ray McGovern (ex-CIA analyytikko) ja Phil Giraldi (CIA:n sotilastiedustelu ja vastaterrorismin asiantuntija), me kaikki olemme sanoneet samaa. Tämä oli tietovuoto, ei häkkäys. Olen listannut 29 eri ihmisen lausunnot linkkeineen jotka kaikki sanovat, että Venäjä ei häkännyt vaaleihin. Se oli tietovuoto.

 

Robert Steelen mukaan Trumpin presidenttiys oli vahinko, jonka aiheutti Hillary Clintonin ahneuden aiheuttama huolimattomuus:

 

- 27% kelvollisista äänestäjistä valitsivat Trumpin (1% enemmän kuin Barack Obamalla). 26% kelvollisista äänestäjistä vihaavat häntä aivopestyllä tai aivokuolleella intohimolla. 47% eivät äänestäneet ollenkaan. Trump voitti kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti (parhaimmillaan 20-1 ja huonoimmillaan 200-1), koska Hillary Clinton ei kyennyt käyttämään samaa sähköisen äänestämisen petosta häntä vastaan, jota hän käytti varastaakseen 13 esivaalitulosta (demokraattiehdokas) Bernie Sandersilta. (...) Clinton hävisi enemmän kuin Trump voitti. Se oli ihme. Nyt on aika terästäytyä. Sinä (Trump) et edusta kaikkia meitä. Edustat 27% meistä ja sen korjaamisen pitäisi olla nyt ensimmäinen prioriteetti. On huomioitava, että kaksipuolueellinen hirmuvalta joka vastusti sinua katkeraan loppuun saakka, hallitsee 30% äänistä. Sinun tehtäväsi on nyt pikaisesti aktivoida äänestämättä jättäneet 47% kohti johtamaasi liikettä ja sen vaikutuksia vuodelle 2018. Unohtamatta Sandersin kannattajia, Libertariaaneja ja Tea -puolue konservatiiveja.

 

Steelen mukaan CIA -johtaja John Brennan on puolestaan sotarikollinen, joka pitäisi haastaa kansainväliseen oikeuteen.  Myös FBI saa kovaa kyytiä. Steele varoittaa Trumpia:

 

- Olet taloudellisten, ideologisten ja uskonnollisten maanpettureiden piirittämänä. FBI on teatraalinen virasto. Sen ei ole annettu tutkia USA:n hallituksen sisällä toimivia pettureita (arvioni mukaan tällä hetkellä 500:tä epäiltyä ei tutkita) tai maanlaajuisia kaupallisia, teollisia ja tieteellisiä, sekä teknisiä verkostoja (arvioni mukaan 5000 epäiltyä kohdetta ei ole tutkinnan alla). Sinun strategiasi, politiikkasi ja budjetin hallinta eivät tule toimimaan tehokkaasti, mikäli sinua sabotoidaan sisältä päin. Itse FBI:n sisällä toimii salaisia yhteisöjä, mukaan lukien ex- FBI johtaja J. Edgar Hooverin alkuperäinen ja järjestäytynyt pedofiiliaa suojeleva rinki. Hoover oli itse naisten vaatteisiin pukeutuva pedofiili ja jokainen sukupolvi (FBI:ssä) valikoi ja tukee seuraavan sukupolven "suojelijoita."  Toiset salaiset yhteisöt FBI:n sisällä toimivat yhteistyössä Vatikaanin, Israelin ja Wall Streetin kanssa. NSA:n ja CIA:n sisällä on lukuisia maanpettureita, jotka pitävät USA:n poliitikkojen ja sen presidentin vakoilemista korkeimpana velvollisuutenaan.  He suojelevat kiristämisen keinoin budjettejaan, huume-, ase-, rahan(pesu)- ja lapsikauppaansa, käyttäen usein sotilaallista palvelusväkeä "arkaluontoissa" ohjelmissa.

 

Robert Steele on huolissaan, että jos Trump ei aloita valitsijamiesreformin lakiuudistusta kolmen kuukauden sisällä, Trump ei tule olemaan koko kautta virassaan. Laki suitsisi poliitikkojen laajalti rehottavaa lahjontaa ja kiristystä.

 

- Luulen että Trumpilla olisi kapasiteettia vapauttaa valitsijat heidän riippuvaisuudestaan ulkomaiseen (lahjonta) rahaan, (joka tulee) erityisesti Saudi Arabiasta, Israelista ja Wall Streetilta. Se (lakiuudistus) tuhoaisi kaksi-puoluejärjestelmän hirmuvallan. Olen yli kolme vuotta yrittänyt saada valtamedian käsittelemään valitsijamiesreformia julkisesti, mutta ne eivät koske aiheeseen.

 

Valtamedia onkin Steelen mukaan paljastanut viimein olevansa (todellinen ja oikea) vale-media ("fake news"). Vaikka presidentti Donald Trump onkin herättänyt vapaassa maailmassa suuren toivon kipinän, monet ovat olleet huolissaan siitä että hänen kabinetissaan on henkilöitä mm. Goldman Sachsin hovista. Steele kiinnittää huomionsa puolestaan Trumpin kansliapäällikkö Reince Priebusiin:

 

- Näkemykseni mukaan Priebus on Trumpin vastainen vakooja valkoisessa talossa. Hänen ei tulisi olla kansliapäällikkö. Trumpilla on nyt valta korjata ja puhdistaa systeemi. Tässä mielessä olen huolissani, koska Reince Priebusin elämän korkein prioriteetti on pysäyttää Trump korjaamasta systeemiä. 

 

Toivotaan parasta, mutta pidetään pää kylmänä

 

On aina muistettava viisaus: "kerran CIA, aina CIA." Näin ollen, on aina järkevää suhtautua terveen skeptisesti jokaiseen, joka on joskus työskennellyt tälle kuvottavan rikolliselle tiedusteluorganisaatiolle. Yhä jatkuva ja kiihtyvä, historiallisesti aivan ennen kokemattoman laaja ja härski viha-kampanja, sekä vaarallinen kansan kiihottaminen USA:n vastavalittua presidenttiä kohtaan valtamedian ja poliittisen eliitin puolelta (yli puoluerajojen) kuitenkin vahvistaa omalta osaltaan Robert Steelen puheita. Trump on vähintäänkin suuri riski, ellei peräti uhka uudelle maailmanjärjestykselle. 

 

The Man of the People?Maaradio on aiemmin suhtautunut terveen skeptisesti Trumpiin (ja suhtautuu jatkossakin) mm. siksi koska sähköisen äänestysjärjestelmän, ynnä muusta vaalimanipuloinnista huolimatta, täysin yllättävälle vaalitulokselle ei ole löytynyt vielä rationaalista tai uskottavaa selitystä. Ennen kuin nyt.

 

Donald J. Trump on kenties USA:n ensimmäinen presidentti, joka on päässyt virkaan puhtaasti omilla rahoillaan ja täysin omin avuin. Hän ei ole velkaa kenellekään, joten hän ei ole yksityisen ja globaalin rahoitusmafian renki. Tilanne on todella historiallinen. Yhdysvalloissa on viimein vallassa aivan oikea kansan presidentti, eikä kansainvälisen ja yksityisen rahoituseliitin ja teollisuuden ostama sätkynukke.

 

Mutta hän ei ole taustaltaan poliitikko, eikä hän tunne Washington DC:n lainalaisuuksia. Voisivatko Trumpin kabinetin GS -taustaiset virkamiesvalinnat johtua sittenkin osaltaan vain hänen kokemattomuudesta politiikassa? Voisiko Trump sittenkin olla maailman suurin toivo taistelussa globaalia kommunistista ja militaristista maailmanhallintoa vastaan, jolta se on päältä päin näyttänyt? Voisiko Donald Trumpin henki olla sittenkin aivan oikeasti vaarassa?

 

Voisiko Donald Trump sittenkin tarkoittaa oikeasti sitä, mitä hän sanoi virkaanastujaispuheensa alkajaisiksi: "Tänään emme siirrä valtaa vain toisesta ministeriöstä toiseen, tai toisesta puolueesta toiseen. Vaan me olemme siirtämässä valtaa pois Washington DC:stä ja antamassa sen takaisin teille; ihmisille!"

 

Lähteet:

 

Former CIA Spy Has A Christmas Message For Trump

Why Reince Priebus Should be Fired and Donald Trump Should Sponsor an Electoral Reform Act to Unrig the System and Survive as President

Trump Is Penetrated: Former CIA Spy Drops Bombshells in RT Interview

Another Stanford Study Shows Election Fraud, CNN Is Helping Terrorists, Big Coal Collapse

Robert Steele: US IC Allegations Against Russians Are Crap — Our Own Traitors, Not the Russians, Are the Real Enemy, Fake Evidence & Fake News – UPDATE 22

Can Trump Overcome w/Robert David Steele