Maaradio.fi

VAIN VALHE TARVITSEE SUOJELUA, TOTUUS EI.

(By Gefira Channel)

 

By M. Kallio

 

Libyan ja Italian välisellä välimerellä salakuljetetaan parhaillaan tiuhaan tahtiin afrikkalaisia laittomia maahantunkeutujia. Yksityisten avustusjärjestöjen (non-governmental organizations) omistamat useat laivat ovat jo ainakin kahden kuukauden ajan tuoneet Italian rannikolle päivittäin ihmisiä suoraan Libyasta. Meneillään on melkoisen suuri ihmiskauppa- ja salakuljetusoperaatio, jossa yksityisten avustusjärjestöjen lisäksi yhteistyössä näyttäisi olevan salakuljettajat, mafia, Italian rannikkovartiosto, sekä poliittiset päättäjät ja viranomaiset niin Italiassa, kuin Euroopan Unionissakin. Operaatio on ilmiselvästi organisoitu korkealta taholta.


Lähteiden mukaan ihmis-salakuljettajat ovat ensin hyvissä ajoin yhteydessä Italian rannikkovartiostoon, jotta se ottaisi vastaan ihmiskauppiailta saapuvan lastin. Yksityiset avustusjärjestöt suuntaavat välimerellä "pelastus paikkaan", vaikka pelastettavat ihmiset noudetaan itse asiassa suoraan Libyasta. Silminnäkijähavaintojen lisäksi laivaliikennettä on monitoroitu mm. marinetraffic.com ja data.unhcr.org –palveluiden avulla.


Operaatiosta raportoiva ryhmä on seurannut kuinka 15 yksityisten avustusjärjestöjen joko omistamaa tai liisaamaa laivaa on säännöllisesti lähtenyt Italian satamista, suunnannut etelään, tehnyt lyhyen pysähdyksen Libyan rannikolla, lastannut ihmisrahdin kyytiinsä ja suunnannut takaisin 260 mailin päässä olevaan Italiaan, vaikka Tunisiassa oleva Zarzisin satama olisi vain 60 mailin päässä "pelastus paikasta."


Lähes 40 000 saapujaa kahdessa kuukaudessa

 

Mukana toiminnassa olevat yksityiset avustusorganisaatiot ovat:

 

MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Médecins Sans Frontières, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye ja Life Boat.


Lähteen arvion mukaan, kahden kuukauden aikana Afrikasta salakuljetettiin Italiaan vähintään 39 000 ihmistä ja tämä ilmiselvästi Italian ja Euroopan viranomaisten luvalla.


Bryssel on luonut lainsäädännön joka suojaa ihmiskauppiaita syytteen nostolta. EU:n päätöslauselman kappaleessa "On Search and Rescue" (Etsinnässä ja pelastamisessa), on kirjoitettu:

 

Yksityisten laivojen hallitsijoita ja yksityisiä avustusorganisaatioita, jotka tukevat meripelastusoperaatioita Välimerellä ei tulisi rankaista moisesta avustuksesta.


Tietolähteenä toimiva ryhmä on ilmoittanut paljastaneensa lokakuussa kuinka neljä yksityistä avustusjärjestöä otti kyytiinsä ihmisiä Libyan aluevesillä. He sanovat pitävän hallussaan todisteita siitä, että ihmis-salakuljettajat, seksiorja- ja ihmiskauppiaat ovat etukäteen yhteydessä Italian viranomaisiin. Kymmenen tuntia ennen kuin maahantunkeutujat lähtivät Libyasta, Italian rannikkovartiosto ohjasi avustusjärjestöt "pelastuspaikkaan."

 

Caught in the act: NGOs deal in migrant smuggling

(By Gefira Channel)

 

Yksityinen avustusjärjestö MOAS:lla on läheiset välit kuuluisaan Yhdysvaltalaiseen sotilas- ja turvallisuusalan urakoitsijaan nimeltään "Blackwater", sekä USA:n armeijaan ja Maltan merivoimiin.

The Americans from MOAS ferry migrants to Europe


Raportti avustusjärjestöjen toiminnasta Libyan rannikolla: NGOs Armada operating off the coast of Libya


Internetissä ihmisiä kannustetaan ja neuvotaan saapumaan eurooppaan: Death road to Europe promoted on the web

 

(By Gefira Channel)

 

Freeing Girls Trafficked To Italy For Sex

From Nigeria to Italy: The women trafficked into sex work

 

Nationalistisen maailmanjärjestyksen alasajo-ohjelma

 

Italia (kuten Espanja ja Portugalikin) näyttää olevan muutenkin lähellä Kreikan kohtaloa. Maa on konkurssikypsä ja syvällä pankki- ja talouskriisissä.


Moni voi varmasti jo nähdä syitä sille, miksi Libyankin hallinto piti kaataa 2011. Esimerkiksi Syyrian hallintoa vastaan taistelevat terrorijärjestöt, kuten ISIS ja Al Gaeda aseistettiin pitkälle Libyasta takavarikoidulla arsenaalilla. Ilman länsikoalition hyökkäämistä mm. Irakiin ja Syyriaan pakolaiskriisi ei olisi ollut mahdollista. ISIS:n ja Al Gaedan armeijat koostuivat alkuun Irakin vankiloista vapautetuista rikollisista. Saudit rahoittivat aseistuksen, kun USA, Britit ja Israel vastasivat koulutuksesta, strategiasta, terveydenhuollosta, muonituksesta, varusteista ja kuljetuskalustosta ym. Turkki puolestaan on järjestellyt ISIS:n tuottoisat raaka-ainebisnekset ja antanut sille myös voimakasta tulitukea, pitäen tällä hetkellä maassaan miljoonia "pakolaisia" valmiina tulvimaan eurooppaan. Gaddafin hallinto Libyassa oli puolestaan pohjois-afrikkaa koossa pitävä voima. Ilman sen murskaamista, hallitsematon "pakolaiskriisi" afrikasta eurooppaan ei olisi ollut mahdollista.

 

On muistettava, että tämä kriisi on suunniteltu, organisoitu ja tarkoituksenmukainen. Eurooppalaisten maiden autonomia, identiteetti, arvomaailma, demokrafia, talous, uskonnot ja kantakulttuuri halutaan hävittää. Samoin kuin länsimainen keskiluokka ja etniset kansanryhmät. Kyse on kansainvälisten kommunistien ohjelmasta kohti planetaarista yhden maailman hallitusta, näennäisesti YK:n alaisuudessa, jossa vallitsevat nk. "tasa-arvo", "ihmisoikeudet" ja "kestävä kehitys". Jossa poliittisella tarkoituksen mukaisuudella valjastettu "tiede" tulee korvaamaan uskonnot. Tämä globaali keskitysleiri syntyy tarkoituksellisesti aiheutetun äärimmäisen kaaoksen ja kärsimysnäytelmän myötä.