Maaradio.fi

VAIN VALHE TARVITSEE SUOJELUA, TOTUUS EI.

Trump sanoo ääneen sen, minkä kaikki tietävät.Kukaan toimivilla aivoilla varustettu, ei voi väittää etteikö valtamedia olisi menettänyt loputkin vähäisestä uskottavuudestaan vuoden 2016 USA:n presidentin vaalien käsittelyn myötä. Se miten media käsitteli kahta presidenttiehdokasta oli täysin subjektiivista, puolueellista, kaksinaamaista, mielivaltaista, vastuutonta, pakkomielteistä, valheellista, vääristeltyä ja häpeällistä vihapuhetta. Eikä vain vihapuhetta, vaan puhdasta kiihottamista kansanryhmää vastaan. Media yllytti Trumpin vastaiseen henkiseen ja fyysiseen väkivaltaan ja se hyväksyi, ei vain Trumpin, vaan myös hänen kannattajiensa hengen uhkailun. Samalla media salasi Hillary Clintonin (ja hänen kulissiaviomiehensä Bill Clintonin) rikokset, kuin myös Clintonin kannattajien tekemät rikokset Trumpin kannattajia kohtaan. Kun valtamedia sai Trumpin kannattajat vaiennettua, se kuvitteli että tie Clintonin menestykseen olisi ollut varma.

 

Tämä uutinen on musiikkia kaikkien heidän korviin, jotka ovat olleet jo kauan pettyneitä valheelliseen valtamediaan. New York Postin uutinen on otsikoitu: Donald Trumpin huippukokous median kanssa oli "v***n teloitusryhmä". NYP:n lähteiden mukaan Donald Trump oli maanantaina (21.11.) kutsunut Yhdysvaltain valtamedian suuret johtajat, uutisankkurit ja näkyvimmät mediapersoonat epäviralliseen huipputapaamiseen Trump -torniin. Tapaaminen tapahtui suuressa johtoryhmän huoneessa ja paikalla oli noin 30-40 henkilöä. Median edustajat saapuivat paikalle luullen, että kokouksessa heillä olisi mahdollisuus lobata itsensä hallituksen suosikiksi.


- Se oli kuin v***n teloitusryhmä, kertoi yksi lähteistä. Trump aloitti Jeff Zuckerista (CNN johtaja) sanoen; vihaan teidän kanavaverkkoanne. Jokainen CNN:llä on valehtelija ja teidän pitäisi hävetä itseänne.


Lähde jatkoi;


- Tapaaminen oli totaalinen katastrofi. TV-johtajat ja uutisankkurit menivät sinne kuvitellen, että tarkoitus olisi keskustella siitä millaisen sisäänpääsyn hallitukseen he voisivat neuvotella. Mutta tämän sijaan, he saivat Trump -tyylisen elämänsä läksytyksen.


Toinenkin lähde on vahvistanut jyrän alle jäämisen.


- Trump jatkoi toistamistaan, että tässä huoneessa on nyt vieraana vilpillisiä ja petollisia valehtelijoita, sekä epärehellinen media joka mokasi kaiken. Hän suuntasi sanansa jokaiseen huoneessa olijaan, kutsuen koko mediaa ja heitä kaikkia epärehellisiksi, vilpillisiksi valehtelijoiksi. Hän kutsui Jeff Zuckeria nimeltä sanoen, että CNN:llä kaikki ovat pelkkiä valehtelijoita ja että CNN oli valehtelijoiden kanava.


Trump ei kutsunut NBC –reportteri Katy Turia nimeltä, mutta puhui NBC:n naiskirjeenvaihtajasta, kuka oli mokannut. Sitten hän viittasi kauheaan kirjevaihtajaan, kuka itki Hillaryn hävittyä. Kyseessä oli Martha Raddatz, joka oli isännöinyt yhtä TV-väittelyistä ja kuka istui myös tapaamisessa korvat punaisina.


Jotkut median edustajista yrittivät vaihtaa puheenaihetta, mutta menestyksettä.


Koska tapaaminen oli epävirallinen, siihen osallistujat sitoutuivat olemaan kertomatta keskustelujen sisällöstä.

 

Tunnin mittaiseen tapaamiseen osallistui huippujohtajia Yhdysvaltain suurimmista mediaverkoista ja kaapeliuutiskanavista. Osallistujien mukana oli mm. NBC:n Deborah Turness, Lester Holt ja Chuck Todd. ABC:n James Goldston, George Stephanopoulos, David Muir ja Martha Raddatz. CBS:n Norah O'Donnell, John Dickerson, Charlie Rose, Christopher Isham ja King. Fox:n uutisten Bill Shine, Jack Abernethy, Jay Wallace ja Suzanne Scott. MSNBC:n Phil Griffin, sekä CNN:n Jeff Zucker ja Erin Burnett.

 

Sähköisen median jälkeen vuorossa tällä viikolla ovat olleet myös printtimedian edustajat.


Valitettavasti ainoa mitä tiettävästi tapaamisessa ei Trumpin suusta kuultu, oli: "You´re fired!" (olet erotettu).


Trumpin ryöpytys on enemmän kuin tervetullutta. Valitettava totuus vain on, että läntinen valtamedia on kansainvälisen kommunistisen rahoituseliitin käsissä, joten pelkkä läksyttäminen ei muuta mitään. Lisäksi Barack Obaman hyväksymän NDAA -lain nojalla amerikkalainen media saa valehdella. Aikooko Trump sitten kumota lain? Tuskin. Eikä Trump todellisuudessa haluaisikaan vakavasti uhmata tätä siionistista koneistoa. Hän on Israelin ystävä ja hänen jälkipolvensa ovat naimisissa merkittävien juutalaisten sukujen kanssa. Näin ollen olisikin suonut, ettei tämä kaikki olisi jäänyt epäviralliseksi, jotta asia olisi levinnut paremmin ihmisten tietoisuuteen. Mutta toivoa sopii, että USA:n uusi presidentti tulee nöyryyttämään valehtelevaa ja kaksinaamaista valtamediaa vielä monta kertaa ja paljon näkyvämmin.