Maaradio.fi

VAIN VALHE TARVITSEE SUOJELUA, TOTUUS EI.

Angry Foreigner - Ruotsalaisen identiteetin ja kulttuurin puolustajaJos haluaa ennustaa, mihin Suomi on menossa, on katsottava Ruotsiin päin. Jos haluaa tietää miten Ruotsissa todellisuudessa menee, on kuunneltava ruotsissa asuvia ulkomaalaisia. Syntyperäisiltä kantaruotsalaisilta et sitä kuule. Kun totuus tulee ruotsissa elävien maahanmuuttajien suusta, on kollektivisti-uusliberaalien hankala kiljua poliittisesta epäkorrektiudesta tai rasismista.

 

En Arg Blatte Talar alias Angry Foreigner on ruotsalainen YouTubettaja, kuka videoissaan käsittelee raikkaalla tavalla mm. sosiaalisia ja poliittisia vääristymiä maassaan. The YouTube Wiki:n mukaan alun perin En on syntynyt Bosniassa 1988 ja muuttanut perheineen ruotsiin hänen ollessa viisi vuotias.

 

Angry Foreigner ei ole nykyään mikään harvinainen ilmiö. Yhä enemmässä määrin juuri ruotsiin muuttaneet ulkomaalaiset ovat alkaneet nykyisin näkyvästi kritisoimaan maansa politiikkaa ja puolustamaan ruotsalaista kantakulttuuria sekä identiteettiä. Uusliberaali-vasemmistolaisten kantaruotsalaisten vain katsoessa passiivisena vierestä.

 

Angry Foreignerin YouTube –videoilla on jo lähes 100 000 tilaajaa ja niitä on katsottu ympäri maailman n. 11 000 000 kertaa. Kuvauksessaan hän kertoo olevansa "ruotsin epävirallinen suurlähettiläs" ja tekevänsä videoita englannin ja ruotsin kielellä. Ruotsin kielisissä videoissa on englanninkieliset tekstitykset. Angry Foreignerin videot ovat yhtä aikaa turbo-ahdettua, ajankohtaista ja koristelematonta faktaa tämän päivän ruotsista, kuin myös hauskaa viihdettä, kiitos hänen jopa standup –maisen sarkasminsa.

 

Angry Foreigner YouTube kanava

 

Related videos:

Sweden has died. Do not allow your country to be next....