Maaradio.fi

VAIN VALHE TARVITSEE SUOJELUA, TOTUUS EI.

Tie helvettiin on päällystetty...Vaihtoehdoton, säteilevä, tekoälyinen ja täys-automatisoitu yhden totuuden poliisiplaneetta palveluksessanne! Vain yhdessä voimme päästä eroon ihmisyydestä, individualismista, sivistyksestä ja vapautta arvostavista harhaoppineista.

 

Sosialistit/kommunistit ovat aina olleet -ja nykyisin entistä kiihkeämmin- äärimmäisen suvaitsemattomuuden, länsimaisen perusteettoman itseinhon, pelon ilmapiirin, konfliktihakuisen ja sivistystä rappioittavan viha-evankeliumin levittäjiä.

 

Elinkeinon harjoittajia, yrityksiä ja tavallisia ihmisiä yllytetään parhaillaan epärationaalisella tunteisiin vetoavalla ja valheisiin perustuvalla manipuloinnilla perusteettomiin ilmiantoihin, leimaamiseen, keskinäisiin arvopohjaisiin konflikteihin ja keskiaikaiseen noitavainoon.

 

Sosialistinen kansan kiihottaminen toinen toistaan vastaan pyrkii hajoittamaan yhteisöt, kulttuurin ja yksilön identiteetin. Taannuttamaan aiemmin fiksut ihmiset villieläimen tasolle ja perustamaan yhteiskunnan keskuuteen yhä kasvavia "hirttolauma-liikkeitä." Loogisen, rationaalisen, analyyttisen ja vapaan ajattelun, sekä sivistyneen/rakentavan dialogin tilalle on tullut absoluuttinen suvaitsemattomuus erilaisia mielipiteitä kohtaan, ääriuskonnollis-henkinen ja puritaaninen puhdasoppineisuuden dogma, kansanvallan vastainen keskushallinnon "yksi totuus", sekä kirjojen ja "vääräuskovaisten" polttamiset roviolla. Vaikuttaa kuin länsimaista yhteiskuntaa, kulttuuria ja arvomaailmaa oltaisiin jo avoimesti muokkaamassa islamilaiseen sharia-lakiin ja stalinistiseen totalitarismiin yhteensopivaksi.

 

Näkyvin aktiivisen toimijan rooli tässä transformaatiossa on länsimaisen tiedustelupalvelun ja sotateollisen kompleksin ohjauksessa olevalla valtamedialla, poliittisella eliitillä, kansainvälisten Marxisti-siionististen suursijoittajien rahoittamilla vasemmistolaisilla aktivistijärjestöillä, Euroopan Unionilla ja Googlen kaltaisilla digitaalisen kommunikaation monopoliyhtiöillä. Pidemmällä aikajanalla, keskitetyn tekoälyn, maailman täysautomatisoinnin, hyper-valvontainfran ja synteettisen DNA-teknologian avulla globalistit ovat myös muuttamassa ihmistä teknologian työkaluksi ja arvottoman karjaeläimen asemaan.

 

Osa1:

Kansainväliset kommunistit ja heidän vasemmistolaiset uusliberaalikätyrinsä yllyttävät nyt yrityksiä ryhtymään moraalipoliiseiksi ja liittymään arvo- ja informaatiosotaan. Jokainen elinkeinoharjoittaja tai muu kaupallinen toimija joka ei halua osallistua Marxistien suvaitsemattomuuden ja vihakampanjan epäpyhään liittoon, saarretaan, eristetään, leimataan, mustamaalataan ja ajetaan konkurssiin. Mielipiteen- ja sananvapauden hävittämiseksi vasemmistolaiset globalistit yhdistävät parhaillaan voimiaan myös internetin sensuroimiseksi. Moderni digitaalinen seurantateknologia on muovautumassa absoluuttiseksi yksilön profiloijaksi ja ajatusrikoksien hälytysjärjestelmäksi. Samalla ihmiset on syvästi ehdollistettu ja manipuloitu kuvittelemaan, että yksityisyys ei olisi enää oikeus, vaan rikos.

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr_ep14_wom4_digital_police_planet_osa1

57.7 MB60:48 min
e

Osa2:

Julian Assangen, Wikileaksin ja Trumpin ajojahti Clintoneiden ja muiden kommunistien rikosten suojelemiseksi. Google on paljastunut olevansa syvästi korruptoitunut, USA:n sotateollisen kompleksin ja tiedustelujärjestöjen merkittävin kumppani, jolla on tällä hetkellä keskeisin rooli totuuden peittelyssä, sananvapauden rajoittamisessa ja massojen aivopesussa. Silikoonilaaksomiljonääri, Teslan ja SpaceX:n perustaja Ilon Muskin suunnitelmana on rakentaa planetaarinen internetverkko, jonka operaattorina toimisi Google. Aiheina myös mikroaalto-, RF-, EMF- ja WiFi –säteilyn vaarat.

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr_ep14_wom4_digital_police_planet_osa2

55 MB58:03 min
e

Osa3:

Kollektivistista dystopiaa ajavat globalistit ja teknokraatit ovat päättäneet tehdä ihmiskunnasta hyödyttömän ja vähä-älyisen karjalauman maailman automatisoinnin, keskitetyn tekoälyn ja synteettisen DNA-teknologian avulla.

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr_ep14_wom4_digital_police_planet_osa3

51.2 MB55:39 min
e

Full episode:

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr_ep14_wom4_digital_police_planet_full

163.5 MB174:12 min
e

Recording date: January 22. 2017
Related links:

Is your smartphone listening to you?

Google is Quietly Recording Everything You Say — Here’s How to Hear It, Delete It, and Stop It

Iceland Reveals Obama Plot To Frame WikiLeaks Julian Assange

Report: Google Search Bias Protecting Hillary Clinton Confirmed in Experiment

Google in the White House? Assange Warns of Close Ties Between Hillary Clinton & Internet Giant

Elon Musk Plans to Launch 4,425 Satellites to provide Global Internet from Space


Host: Mikael Kallio
Web Administrator: Jussi P. Kaivo
Theme music: Jay Roll
Track 1: Have The Power by texasradiofish (c) copyright 2016 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license.
Track 2: Constitution by Carosone (c) 2011 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license.