Maaradio.fi

VAIN VALHE TARVITSEE SUOJELUA, TOTUUS EI.

Vaikka et olisi kiinnostunut sosialismista, se on kuitenkin erittäin kiinnostunut sinusta!

 

Sosialismi - identiteetin vihollinenYhteiskuntamme on muuttunut hyvinvointiyhteiskunnasta pahoinvointiyhteiskunnaksi. Valtaosa perheistä hajoaa, lapset voivat pahoin kouluissa, aikuiset työelämässä, mikäli heillä sellainen edes on. Ihmiset ovat moniongelmaisia vailla juuria, arvomaailmaa, tarkoitusta ja suuntaa. Euroopan aiemmin itsenäisten maiden vanhoja ja arvokkaita kantakulttuureja ollaan hävittämässä ja vanhat hyvät arvot joille yhteiskuntamme on alun perin rakennettu, ovat nykyään syntiä. Myös länsimaisesta yksilön vastuuntunnon, oikeuksien ja vapauksien periaatteista ollaan luopumassa. Etnisiä kansanryhmiä ajetaan pakon omaisesti kohti jyrkkää kahtiajakoa ja konfliktia.

 

Valheiden ja ristiriitojen tulvassa eläminen saa meidät kysymään, miten nykyään enää voi erottaa totuuden valheista? Ja mistä kaikki pahoinvointi ja synkkä suunta johtuu?


Vastaus on: sosialismista, jonka takana on globaali kollektivistinen agenda. Tämä kavala valheiden voimalla kasvava ideologia on levittäytynyt nykyään kaikille elämän alueille, eivätkä nykyiset nuoret aikuiset enää edes tunnista sitä. Moraali, oikean ja väärän käsitteet ovat vääristyneet ja omaatuntoaan kuuntelevia sekä asiasta huolestuneita ihmisiä leimataan ja rankaistaan.

 

Kollektivististen aatteiden (kuten sosialismi, kommunismi tai "mohammettilaisuus", eli Islam) keskeisimmistä ydintavotteista on tappaa yksilön identiteetti. Oman identiteettinsä jo varhaisella iällä menettänyt ihminen on henkisesti ja älyllisesti hukassa ja identiteetittömistä ihmisistä koostuva yhteisö on kulttuuriton, haavoittuvainen, juureton, pahoinvoiva, vastuuntunnoton, arvaamaton, moraaliton ja helposti ohjailtavissa. Jos haluamme kääntää kasvavan pahoinvoinnin kasvavaksi hyvinvoinniksi, on korkea aika oppia tunnistamaan sosialismin sota identiteettiä vastaan.

 

Osa 1:

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr ep13 wom3 identiteetti osa1

69.7 MB71:52 min
e

Osa 2:

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr ep13 wom3 identiteetti osa2

62.1 MB64:23 min
e

Osa 3:

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr ep13 wom3 identiteetti osa3

48.5 MB51:41 min
e

Full episode:

DownloadNamePlaySize Length
downloadmr ep13 wom3 identiteetti full

180.4 MB187:55 min
e

Recording date: 12.1.2017
Related links:

Open letter to MPs, Senators: "I have a reasonable fear of radical Islam"

James Watson, ruined for telling truth about race, sells Nobel Prize Medal

Host: Mikael Kallio
Web Administrator: Jussi P. Kaivo
Theme music: Jay Roll
Track 1: Stronger than Angels by Scomber (c) 2010 Licensed under a Creative Commons Attribution Noncommercial (3.0) license.
Track 2: At the Root by Jeris (c) 2011 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license.