Maaradio.fi

VAIN VALHE TARVITSEE SUOJELUA, TOTUUS EI.

Ohjelmat

Kuinka suomalaiset huijattiin laittomasti EU-jäsenyyteen, kuinka valtiokaappaus onnistui, kuinka meitä parhaillaan huijataan TTIP, TiSA ym. vapaakauppasopimuksiin ja kuinka fantastiset EU-lupaukset ovat toteutuneet? Tämä on podcast kaikille nykypolitiikkaan pettyneille ja "reality check" Suomen poliittisesta tilasta reilun 20 vuoden ajalta. Vieraana on vuosina 2004-2015 Suomen itsenäisyyspuolueen puheenjohtajana toiminut Antti Pesonen. Aiheina ovat myös mm. puolueettomuuspolitiikan tuho, vapaamuurarit ja Suomen vaikuttajien salainen Bilderberg –toiminta.

Arto Lauri on Olkiluodon ydinvoimaloissa yli 20v. työskennellyt sähköinsinööri, jolla on ollut TVO:n ja Sisäministeriön myöntämä korkein A1 -turvaluokitus. 2-osassa aiheina ovat mm: atomivoimaloiden todellinen säteilyvuodon määrä, ilmakehään päätyneen säteilyionisaation hallinta salatulla ilmakehän muokkausohjelmalla, atomivoimateollisuuden plutoniumtuotanto ydinaseita varten, räjähtäneiden reaktorien salaaminen, Fukushima, 3. maailmansota, salaiset aseteknologiat ja kuinka Suomesta on tarkoitus tulla Euroopan ainoa uraanituottaja ja ydinjätekaatopaikka.

Arto Lauri on Olkiluodon ydinvoimaloissa yli 20v. työskennellyt sähköinsinööri, jolla on ollut TVO:n ja Sisäministeriön myöntämä korkein A1 -turvaluokitus. Nykyisin Lauri tiedetään Suomen kuuluisimpana atomivoiman vastustajana, tietovuotajana ja vloggaaja-aktivistina. Hiljattain hänet on nähty dokumenttielokuvassa "Atomin Paluu." Laurin poikkeuksellinen ymmärrys ydinfysiikasta on tehnyt hänestä "Euroopan vaarallisimman miehen." Kimpussa ovat kuulemma CIA, Supo, NSA, IAEA, TVO ja Sisäministeriö. Joten kysymys kuuluu: kuka ihme on Arto Lauri?

"...Jos tässä on sopimus paholaiselta joiltakin osin, niin se on nyt sitten tässä." Näin toteaa Helsingin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori, sekä Erik Castren –instituutin johtaja Martti Koskenniemi parhaillaan neuvotteluiden alla olevasta Euroopan Unionin ja Yhdysvaltojen välisen Transatlanttisen vapaakauppasopimuksen (TTIP) investointisuojan osasta. Kyseinen järjestelmä on uhka demokratialle ja oikeusvaltiolle, koska se mm. saattaisi Eurooppalaiset valtiot ja kansainväliset suurpääomasijoittajat oikeudellisesti eriarvoiseen asemaan.

Seuraava okkultismin ja magian aalto tulossa vuonna 2020? Maaradion vieraana on folkloristi, mytologi, filosofian maisteri ja vastakulttuuriin perehtynyt toimittaja-kirjailija Lähetyksen aiheina ovat näin ollen erilaiset salatieteet, salaseurat, kaikenlainen mystiikka, mytologiat, yliluonnollisuudet, noituus, ufologia, esoteria, okkultismi, saatanan palvonta, jumaluuden ymmärryksen eri muodot, sekä suuret, värikkäät ja ristiriitaiset kotimaiset alan persoonat.